Google Reklam Ajansı

Wiki Article

Bunun sebebi ise anahtar kelimelerin insanların gerçek zamanlı olarak aratmış evetğu kelimeler olmasıdır. Google reklam mahirı, bunları görebilmek kucakin Anahtar Söz Planlama aracını görüşme edebilir. Bu kısımda menfi anahtar kelimelerin eklenebilmesi, tekliflerde değişiklikler uygulamak kadar farklı yöntemlere gidilerek kampanyaya ait optimizasyon süreci bile tamamlanabilir.

Reklam sıralama puanlarını her bir anahtar söz bağırsakin verdiğiniz TBM teklifi ve kalite benekınız belirler. Eğer reklam bayılmak istediğiniz anahtar kelimede sizden ayrıksı yalınlık fazlalıkrmaya giren reklam veren yoksa belirlemiş başüstüneğunuz maksimum tıklama başına teklifiniz derece ödeme yaparsınız.

Ancak negatif anahtar kelimelerin arama sorgularını engellemesi midein uygun eşlemesi gereklidir.

Reklam oluştururken gerçek erek kesime gösterilen anahtar kelimeler sebebiyle esasen başarıya ulaşılıyor. Ancak dürüst devir aralığını tespit etmek reklamın etkileşim ve başarımını katbekat zaitrmaya yardımcı olacaktır. Kullanıcıların hangi kelimeyi ne zaman aradığını, bu aramaların ne saatler ortada en güçlü seviyeye çıktığını ve ne saatlerde çok düşüt kalmış olduğunı belirleyerek reklam yayın saatlerini belirleyebilirsiniz. Bu sayede reklam bayılmak istediğiniz akıllıca saatleri belirleyebilir ya da en yoğun saatlerde rekabet bile pozitifyorsa teklifleri o saatler beyninde arttırabilirsiniz. Örneğin; 09:00 – 16:00 saatleri ortada bazı anahtar kelimeler çok aranıyorsa, o saat dilimleri beyninde tekliflerinizi yüzdelik 30 zaitrabilirsiniz.

Hedeflediğiniz konumlardaki gaye kitlelerine idrak imkânınız artar. Google Ads kampanya oluşturma bütçe ve lokasyon analizleri sonrasında daha hafif hale hasılat. Özellikle erek kitlenizin ne kampanyaları ihtiyacı google reklam uzmanı bulunduğunu bulabilmek adına analizleri yetiştirmek son aşama önemlidir. Buna munzam olarak Google Ads reklam oluşturma ürünlerinizin evet da hizmetlerinizin amaç kitlenizi tanılamatılmasına, pazarlanmasına ve satış bünyelmasına ön bacak olabilir.

URL uzantılarını kullanarak daha okkalı reklam sahaı kaplayabilir ve tıklanma büyüklükınızı arttırabilirsiniz.

Anahtar sözcük eşleme seçenekleri belirlemiş olduğunuz anahtar kelimelerin hangi arama sorgularında reklamlarınızın gösterebileceğini arama etmenizi esenlar. Anahtar kelimelerinizde kullanabileceğiniz 4 farklı eşleme türü vardır.

Örneğin ayakkabı satan bir firmaysanız reklamınızı ayakkabı, ayakkabı modelleri kelimeleri ile tekvin etmek namına marka vererek oluşturun. Örneğin

Kendi düzlükınızda Google Ads reklamı veren özge meseleletmelerin kampanyalarına oda atın. Rakiplerinizin ne reklamlar verdiğini bakmak, sizin daha farklı bir imaja ehil olmanızı sağlayabilir.

Sıralı eşlemeye iye anahtar kelimeler, söz öbeğinizin başına yahut sonuna taharri sorguları müstakbel şekilde arama sorgularında gösterim hileır. Anahtar kelimenizin başına ve sonuna keski sorunareti (“) ekleyerek bir anahtar kelimeyi sıralı eşleme haline getirebilirsiniz.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms suretiyle da sana iletilecek. 'Yükselmek Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin midein en elverişli olanı seçebilirsin.

Google Ads reklamları; Google tarafından üretilen ve çallıkıştırılan reklam tesviye hizmetine ads reklamları denir. Google ve Google ile ortaklık halindeki her şehir üzerinde kullanılabilir.

Google Ads reklamlarının asıl mantığı, tıklama başı maliyetler ile sıralama almasıdır. Tıklama başı vermiş evetğunuz öneri ne kadar etkili olabilir ise o denli henüz üst sırada zemin tuzakırsınız. (Üst sıra yalnızca öneri ile belirlenmez.)

Türkiye’de genel ağ kullanan takribî 60 milyonun kişinin yolu her zaman Google’a düşüyor. şayet bu insanlara uzanmak ve amaç kitlenize alışverişletmenizi yahut kendinizi prezante etmek istiyorsanız, ahacık Google Ads harika bir formül!

Report this wiki page